Εξοικονόμηση Ενέργειας

Κάθε κτίριο ανεξάρτητα από την χρήση του (κατοικία –ξενοδοχείο-γραφείο-βιοτεχνία-βιομηχανία) είναι ένας ζωντανός οργανισμός πού για να λειτουργήσει και να συντηρηθεί απαιτεί κατανάλωση ενέργειας.
safe-energy-page
Η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας (περιορισμός σπατάλης) και η επιλογή συστημάτων παραγωγής ενέργειας από Α.Π.Ε αποτελεί μονόδρομο για την μείωση των δαπανών λειτουργίας κάθε κτιρίου.
Η MATTER με τους εμπειρούς μηχανικούς και συνεργάτες της στα συστήματα εξοικονόμηση ενέργειας και την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την μείωση του κόστους λειτουργίας κάθε κτηρίου.
Η μακρόχρονη εμπειρία μας σε θέματα ενέργειας, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας την ιδανική λύση για κάθε χώρο.
safe-energy-page

Ενεργειακή Αναβάθμιση Επαγγελματικών Κτηρίων

Η MATTER κατέχει όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία που χρειάζεται, και σας παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες για  το δικό σας επαγγελματικό κτήριο.

Εξειδικευόμαστε στην εξοικονόμηση ενέργειας σε επαγγελματικά κτήρια, όπως ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, εμπορικά καταστήματα, εκπαιδευτήρια, κτηνοτροφικές μονάδες, θερμοκήπια,κτλ.

Για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου, ακολουθούμε μία σειρά μελετών, όπως:

Σε συνεργασία με συμβούλους επιχειρήσεων γίνεται προσπάθεια για εύρεση χρηματοδότησης (ένταξη σε  επιδοτούμενο πρόγραμμα ή τραπεζικό δάνειο με χαμηλό επιτόκιο).

Διοργανώνονται σεμινάρια κατάρτισης και εκπαίδευσης των τελικών χρηστών για ορθολογική συμπεριφορά και χρήση του κτηρίου.

Αναλαμβάνουμε την ετήσια επιθεώρηση και συντήρηση του εγκαταστημένου εξοπλισμού για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία του κτηρίου.

Στόχος είναι η δημιουργία πράσινων κτηρίων σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης, τα οποία εξοικονομούν χρήματα από τον ιδιοκτήτη, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και μειώνουν το κόστος λειτουργίας του.

Οι επιχειρήσεις αυτές προωθούν τις υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα τους ως περιβαλλοντικά καθαρές.   

Επικοινωνήστε σήμερα με την MATTER για να σας ενημερώσουμε και να εξοικονομήσουμε μαζί ενέργεια και χρήματα από το κτίριο σας.

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κατοικίας

Η MATTER, έχοντας χρόνια εμπειρίας στην εξοικονόμηση ενέργειας, σας παρέχει ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες για να μειώσετε τις ενεργειακές σας καταναλώσεις.

Μειώστε τα έξοδα διαβίωσης και αναβαθμίστε την ποιότητα ζωής σας. Αναβαθμίζοντας ενεργειακά την κατοικία σας, αυξάνετε και την αξία του ακινήτου σε περίπτωση ενοικίασης ή/και πώλησης.

Η ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, εξαρτάται  από το ενεργειακό αποτύπωμα της κατοικίας σας. Η MATTER, καταγράφει και αναλύει τα δεδομένα της κατοικία σας και σας προτείνει τη βέλτιστη λύση για οικονομία παρουσιάζοντας σας μια πλήρη τεχνοοικονομική αναφορά.

Για την ενεργειακή αναβάθμιση ακολουθούμε μία σειρά μελετών, όπως:

Επικοινωνήστε σήμερα με την MATTER για να σας ενημερώσουμε και να εξοικονομήσουμε μαζί ενέργεια και χρήματα από το κτήριό σας.
safe-energy-page2

ΜΕΛΕΤΑΜΕ – ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ – ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ – ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ

x
search